در حال نمایش 9 نتیجه

نمایش 9 24 36

استاندارد ایزو اصول ایمنی غذا

700,000 تومان
اجرای SFBB به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی

استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی

700,000 تومان
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع

استاندارد ایزو شرایط مطلوب زیرساختار GMP

700,000 تومان
GMP مخفف (Good Manufacturing Practices) می باشد و به معنی روش های خوب ساخت می باشد. این استاندارد از جمله

استاندارد ایزو عملیات کشاورزی مطلوب

700,000 تومان
گلوبال گپ یک بخش خصوصی است که استانداردهای داوطلبانه برای گواهی محصولات کشاورزی در سراسر دنیا انجام می دهد. هدف

استاندارد ایزو فرایند پرتودهی

700,000 تومان
استاندارد  ISO 14470:2011 این استاندارد در23نوامبرسال2011 میلادی به وسیله سازمان ایزو منتشرشد. فرایند پرتودهی با استفاده از اشعه یونیزه، برای

استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

700,000 تومان
استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید. این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی

700,000 تومان
ایزو 22000 استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی

استاندارد بين المللي غذا ( IFS)

700,000 تومان
از آنجا که در کشور اروپایی صنایع غدایی با پیاده سازی استاندارد مدیریت کیفیت   ISO 9001   بدون پیاده سازی HACCP  

درخواست نشان حلال

700,000 تومان
حلال عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری است که بر محصولات غذایی درج می شود. این نام برگرفته از معنی