استاندارد ایزو اصول ایمنی غذا
اجرای SFBB به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی
استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع
استاندارد ایزو شرایط مطلوب زیرساختار GMP
GMP مخفف (Good Manufacturing Practices) می باشد و به معنی روش های خوب ساخت می باشد. این استاندارد از جمله
استاندارد ایزو عملیات کشاورزی مطلوب
گلوبال گپ یک بخش خصوصی است که استانداردهای داوطلبانه برای گواهی محصولات کشاورزی در سراسر دنیا انجام می دهد. هدف
استاندارد ایزو فرایند پرتودهی
استاندارد ISO 14470:2011 این استاندارد در23نوامبرسال2011 میلادی به وسیله سازمان ایزو منتشرشد. فرایند پرتودهی با استفاده از اشعه یونیزه، برای
استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها
استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید. این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی
استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی
ایزو 22000 استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی
استاندارد بين المللي غذا ( IFS)
از آنجا که در کشور اروپایی صنایع غدایی با پیاده سازی استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001 بدون پیاده سازی HACCP
درخواست نشان حلال
حلال عنوان مجموعهای از نام نشانهای تجاری است که بر محصولات غذایی درج می شود. این نام برگرفته از معنی