اخذ ایزو | مدرک ایزو | مشاوره ایزو | استقرار ایزو
Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
  • خبرنامه
  • ارتباط با ما
  • ٰسؤالات متداول
  • استعلام مدارک
Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
مشاوره ایزو | اخذ ایزو معتبر | گواهینامه ایزو مشاوره ایزو | اخذ ایزو معتبر | گواهینامه ایزو
Select category
  • Select category
  • ایزو های آموزشی و تحصیلی
  • ایزو های صنایع غذایی
  • ایزو های فناوری اطلاعات
  • ایزو های مدیریت و سازمان
  • ایزو های موسسات مالی و بانکی
  • ایزوهای تجارت و بازرگانی
  • ایزوهای صنعت و معدن
  • ایزوهای مراکز درمانی
  • ایزوهای مشاغل و خدمات
  • ایزوهای مشتری مداری
Login / Register
0 Wishlist
0 items / 0 تومان
Menu
مشاوره ایزو | اخذ ایزو معتبر | گواهینامه ایزو مشاوره ایزو | اخذ ایزو معتبر | گواهینامه ایزو
0 items / 0 تومان
Browse Categories
  • ایزو صنایع غذاییایزو صنایع غذایی
  • ایزو صنعت و معدنایزو صنعت و معدن
  • ایزو فناوری اطلاعاتایزو فناوری اطلاعات
  • ایزو مشاغل و خدماتایزو مشاغل و خدمات
  • ایزو تجارت و بازرگانیایزو تجارت و بازرگانی
  • ایزو مشتری مداریایزو مشتری مداری
  • ایزو آموزشی و تحصیلیایزو آموزشی و تحصیلی
  • ایزو مراکز درمانی و بهداشتیایزو مراکز درمانی و بهداشتی
  • ایزو موسسات مالی و بانکیایزو موسسات مالی و بانکی
  • ایزو مدیریت و سازمانایزو مدیریت و سازمان
  • صفحه نخست
  • ایزوهای پرکاربرد
    • ایزوهای مادر مشاغل
      • ایزو مدیریت کیفیت – ISO 9001:2015
      • ایزو مدیریت محیط زیست – ISO 14001:2015
      • ایزو مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای – ISO 45001:2018
      • ایزو ارزش نام تجاری – ISO 10668:2010
      • ایزو رسیدگی به شکایات مشتری – ISO 10002:2018
      • ایزو سنجش رضایت مشتری – ISO 10004:2018
    • ایزوهای IT و تبلیغاتی
      • ایزو مدیریت مخاطرات امنیتی – ISO/IEC 27001:2013
      • ایزو مدیریت امنیت اطلاعات سازمان – ISO/IEC NP 27002
      • ایزو مدیریت اطلاعات طبقه بندی شده – ISO/IEC 19790:2012
      • ایزو تکنولوژی گرافیک، رنگ چاپ در چاپخانه – ISO 2846-1:2017
      • ایزو دسترسی در تحقیقات و تبلیغات – ISO/PRF 20252
    • ایزوهای صنعت و معدن
      • مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی – HSE-MS
      • مدیریت کیفیت در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی – ISO 20815:2018
      • مدیریت کیفیت در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی – ISO/DIS 29001
      • سیستم های حمل و نقل هوشمند – ISO 15622:2018
      • ایزو مدیریت حمل و نقل عمومی – ISO/NP 24014-1
    • ایزوهای آموزشی و توریستی
      • ایزو کیفیت واحد آموزش سازمان – ISO 29993:2017ISO/DIS 10015
      • سیستم های مدیریت برای سازمان های آموزشی – ISO 21001:2018
      • ایزو کیفیت خدمات توریستی – ISO/NP 18513
    • ایزوهای صنایع غذایی و بهداشتی
      • ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی
      • ایزو مدیریت بهداشت موادغذایی – HACCP
      • ایزو شرایط مطلوب زیرساختار کشاورزی – GMP
      • ایزو کیفیت آزمایشگاه ها – ISO/AWI 15189
      • مدیریت تجهیزات پزشکی – ISO 13485:2016
  • مطالب آموزشی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • سوالات متداول
  • نمونه گواهی ایزو
  • اعتبار و مجوزها
استاندارد بهداشت مواد غذایی
Click to enlarge
خانهایزو های صنایع غذایی استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی
Previous product
استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی
استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی 700,000 تومان
Back to products
Next product
استاندارد ایزو رسیدگی به شکایات مشتری ISO 10002  700,000 تومان

استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی

700,000 تومان

افزودن به علاقه مندی ها
Compare
Add to wishlist
دسته: ایزو های صنایع غذایی برچسب: ISO 22000, بهداشت, غذا
Share
Facebook Twitter Email Pinterest linkedin WhatsApp WhatsApp Telegram
  • توضیحات
  • نظرات (0)
  • Shipping & Delivery
توضیحات

HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.

امتیازات سیستم HACCP علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی و سازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت نظیر سری استاندارد ISO9001 ، کمک به توسعه تجارت جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی نیز می باشد. به کمک استقرار این سیستم از افت سطح کیفیت بهداشتی محصول به نحو برنامه ریزی شده و سیستماتیک جلوگیری به عمل می آید،به نحوی که فراورده های غذایی هیچ گونه خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد.

استقرار سیستم HACCP و مزایای آن

بطوركلی HACCP شامل هفت اصل اساسی و به شرح زیراست :

 1 – مشخص نمودن تمامی خطرات بالقوه ، تجزیه وتحلیل خطرات و تعیین اقدامات لازم به منظور پیشگیری .

2 – تعیین نقاط كنترل بحرانی ( CCP ) .

این نقاط شامل کلیه مراحلی از تولید ماده غذائی ، از ماده خام تا محصول نهائی وحتی هنگام فروش به مشتری است كه در آن خطراحتمالی می تواند كنترل یا حذف گردد. مانند پختن،سرد كردن،بسته بندی كردن و آزمایش سنجش فلزات سنگین. برای بیان ساده تر، نقاط كنترل بحرانی، نقاط یا مراحلی از فرایند است كه می توان با كنترل آنها ، آلودگی را حذف یا كنترل کرد.

 3 – تعیین حد یا حدود بحرانی برای هر CCP .

برای مثال، برای یك ماده غذائی پخته، این روشها ممكن است تلفیق حداقل دما و زمان مورد نیازبرای فرایند پختن باشد تا از حذف هر گونه عامل مضر اطمینان حاصل شود.

4 – برقراری سیستم پایش وكنترل برای هر CCP .

این روشها ممكن است شامل تعیین چگونگی و روش استفاده از دما و زمان برای پخت محصول باشد.

5 – انجام اقدامات اصلاحی درمواردی كه سیستم پایش مشخص كند كه CCP تحت كنترل نیست .

به عنوان مثال، فرایند مجدد یا معدوم كردن مواد غذائی ،در صورتیکه حداقل دمای لازم برای فرایند پخت اعمال نشده باشد.

6 – تعیین روشهایی به منظور تائید عملكرد كارای سیستم HACCP .

به عنوان مثال، شیوه هایی كه نشان دهنده كارائی دما و زمان ثبت شده، برای اطمینان از عملکرد مناسب واحد پخت باشد .مانند آزمایشات میكروبی.

7 – مستندسازی روشها وثبت و بایگانی مناسب برای اصول وكاربردآنها .

این واحد اطلاعات مكتوب از خطرات و روشهای كنترل آنها، پایش نیازهای ایمنی و اقدامات لازم انجام شده برای تصحیح مشكلات احتمالی را در برمی گیرد.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shipping & Delivery

محصولات مرتبط

OHSAS 18001
Compare
Close

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای OHSAS 18001

700,000 تومان
OHSAS 18001 چيست ؟ OHSAS مخفف (Occupational Health and safety Assessment series) مي باشد. OHSAS به معني سري ارزيابي ايمني
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
استاندارد ایزو فرایند پرتودهی
Compare
Close

استاندارد ایزو فرایند پرتودهی

700,000 تومان
استاندارد  ISO 14470:2011 این استاندارد در23نوامبرسال2011 میلادی به وسیله سازمان ایزو منتشرشد. فرایند پرتودهی با استفاده از اشعه یونیزه، برای
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها
Compare
Close

استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

700,000 تومان
استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید. این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی
Compare
Close

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی

700,000 تومان
ایزو 22000 استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
IWA1
Compare
Close

استاندارد ایزو کیفیت مراکز بهداشتی و درمانی IWA1

700,000 تومان
استاندارد راهنمای IWA1 که برای مراکز درمانی تهیه و تدوین‌ شده است ،استاندارد توافقنامه کارگاه بین‌المللی(IWA) می باشد. این استاندارد،
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
Gmp
Compare
Close

استاندارد ایزو شرایط مطلوب زیرساختار GMP

700,000 تومان
GMP مخفف (Good Manufacturing Practices) می باشد و به معنی روش های خوب ساخت می باشد. این استاندارد از جمله
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
17966
Compare
Close

استاندارد محصولات بهداشتی و کمک بهداشتی ISO 17966:2016

700,000 تومان
برای اولین بار در گرایش محصولات بهداشتی و کمک بهداشتی شخصی (APPHS) الزاماتی تحت عنوان استاندارد ISO 17966:2016 تدوین شده
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
درخواست نشان حلال
Compare
Close

درخواست نشان حلال

700,000 تومان
حلال عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری است که بر محصولات غذایی درج می شود. این نام برگرفته از معنی
Add to wishlist
افزودن به سبد خرید
Quick view
close
خدمات ایزومستر
  • 37101 سیستم مدیریت توسعه پایدار ISO 37101:2016 700,000 تومان
  • ISO14224 استاندارد تعمیرات و نگهداری تجهیزات پتروشیمی و شرکت نفت ISO14224:2016 800,000 تومان
  • اسناد و اطلاعات مدیریت استاندارد اسناد و اطلاعات مدیریت ISO 15489-1 :2016 700,000 تومان
  • 27042 فناوری اطلاعات، فنون امنیتی، تفسیر شواهد رقمی (دیجیتالی) ISO 27042:2015 800,000 تومان
  • 27018 استاندارد فناوری اطلاعات ، فنون امنیتی برای ابر کامپیوترها ISO/IEC 27018:2014 800,000 تومان
آخرین مقاله های ایزو
  • نقطه مراقبت (POCT) ISO 22870-2016
    نقطه مراقبت (POCT)-ISO 22870:2016
    آوریل 11, 2017 No Comments
  • استاندارد منسوجات iso 18254-2016
    استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016
    آوریل 10, 2017 No Comments
  • استاندارد ارزیابی نویز iso 1996-a-2016
    استاندارد اندازه گیری و ارزیابی نویز محیط زیست ISO 1996-1:2016
    آوریل 8, 2017 No Comments
اصفهان، برج عالم آراء، طبقه ۶ واحد ۶۰۲
Phone: (+۹۸)۰۲۱-۲۸۴۲۸۴ داخلی ۲
Fax: (+۹۸) ۰۲۱-۲۸۴۲۸۴۸۵
Recent Posts
  • نقطه مراقبت (POCT) ISO 22870-2016
    نقطه مراقبت (POCT)-ISO 22870:2016
    آوریل 11, 2017 No Comments
  • استاندارد منسوجات iso 18254-2016
    استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016
    آوریل 10, 2017 No Comments
  • استاندارد ارزیابی نویز iso 1996-a-2016
    استاندارد اندازه گیری و ارزیابی نویز محیط زیست ISO 1996-1:2016
    آوریل 8, 2017 No Comments
وب سایت های ما
  • هلدینگ توسعه دهندگان
  • بنیاد آموزش مجازی
  • مجله موفقیت
لینک های اصلی
  • سؤالات متداول ایزو
  • نمونه مدارک ایزو
  • مجوزهای ایزومستر
  • حسن انجام کار ایزو
  • درباره ایزومستر
  • تماس با ایزومستر
مشاوره و اخذ ایزو
  • ایزو های مدیریت و سازمان
  • ایزوهای صنعت و معدن
  • ایزوهای صنایع غذایی
  • ایزوهای فناوری اطلاعات
  • ایزوهای مشتری مداری
  • ایزوهای آموزشی و تحصیلی
ایزومستر ۱۳۹۸ حقوق طراحی و اجرا متعلق است به مرکز هلدینگ توسعه دهندگان-طراحی تخصصی وب سایت و سئو. استدیو تدْسا.
  • Menu
  • Categories
  • ایزو صنایع غذاییایزو صنایع غذایی
  • ایزو صنعت و معدنایزو صنعت و معدن
  • ایزو فناوری اطلاعاتایزو فناوری اطلاعات
  • ایزو مشاغل و خدماتایزو مشاغل و خدمات
  • ایزو تجارت و بازرگانیایزو تجارت و بازرگانی
  • ایزو مشتری مداریایزو مشتری مداری
  • ایزو آموزشی و تحصیلیایزو آموزشی و تحصیلی
  • ایزو مراکز درمانی و بهداشتیایزو مراکز درمانی و بهداشتی
  • ایزو موسسات مالی و بانکیایزو موسسات مالی و بانکی
  • ایزو مدیریت و سازمانایزو مدیریت و سازمان
  • صفحه نخست
  • نمونه مدرک ایزومستر داخلی
  • سوالات متداول متقاضیان ایزو
  • مقالات راهنما و آموزشی ایزو
  • کانال تلگرام ایزومستر
  • تماس با کارشناس ایزو (آقای طیبی)
  • Wishlist
  • Login / Register

Sign in

close

Lost your password?
No account yet? Create an Account
Sidebar Scroll To Top