GMP مخفف (Good Manufacturing Practices) می باشد و به معنی روش های خوب ساخت می باشد. این استاندارد از جمله استانداردهای پیش نیاز در برقراری سیستم های بهداشتی مدرن HACCP و ISO 22000 محسوب میگردد.
مبانی GMP راهکار عملی مناسبی را با تمرکز بر ساختارهای محیطی و نیز لوازم و تجهیزات مورد استفاده در فرآوری غذا، دارو و مواد افزودنی ، در ارتباط ویژه با نوع فرآوری و به جهت رسیدن به یک زیرساخت مناسب ارائه می کند.
GMP می تواند به عنوان ابزار پایش در ارزیابی سطح بهداشتی زیر ساخت های مرتبط با فرآوری محصول در سازمان های فعال در حیطه مواد غذایی ، دارویی مواد افزودنی به کار برده شود.
مزایای استقرار این استاندارد :
صدور گواهینامه و اجازه استفاده از تاییدیه GMP
شناسایی فرصت های بهبود در سازمان
نظارت مستمر بر شرایط تولید و رعایت مقررات و قوانین
اعلام موارد عدم انطباق با مقررات و قوانین و استاندارد های GMP
ایجاد اطمینان در مشتریان و مصرف کنندگان
ارزیابی یک سازمان مستقل از وضعیت تولید در شرکت
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.