استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید.
این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی و پیاده سازی روش اجرایی هایی که به صورت پیش نیاز جهت کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها معرفی می گردد.
همچنین می توان گفت استاندارد ISO 22002-2:2013 در تمامی سازمان هایی که در فراوری، آماده سازی، توزیع، حمل و نقل مواد غذایی دستی دارند، کاربرد دارد.
دامنه کاربرد این استاندارد در کترینگ های هواپیمایی، راه آهن، سالن های غذا خوری دانشگاه ها و مدارس، بیمارستان ها، هتل و کافی شاپ ها می باشد.
سلامت عذايي در كشاورزي يكي از منافع اصولي است كه سازمان ايزو در آخرين نسخه استانداردهاي خانواده ايزو 22000 براي مديريت سيستم هاي ايمني مواد غذايي به آن توجه داشته است. مزارع اولين حلقه اتصال در چرخه زنجيره تامين مواد غذايي هستند كه غذا را بر روي ميز آشپزخانه مي رساند و مشخصات فني جديد منتشر شده از سوي سازمان ايزو با شناسه ISO/TS 22002-3 ، توسعه يافته است تا از اينكه كشاورزان بهترين اقدامات را براي حفظ محيط سالم بكار مي گيرند اطمينان حاصل نمايند و بخشي از كنترل ها بر روي مخاطرات ايمني غذا در چرخه هاي غذايي شكل گيرد.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.