در حال نمایش 7 نتیجه

نمایش 9 24 36

استاندارد ایزو اصول ایمنی غذا

700,000 تومان
اجرای SFBB به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی

استاندارد ایزو سنجش رنگ محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی و نساجی ISO 11037

700,000 تومان
ISO 11037 این استاندارد درسال 1999 میلادی توسط سازمان استانداردجهانی به ثبت رسید و ویرایش دوم آن در 23  آگوست

استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی

700,000 تومان
HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع

استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

700,000 تومان
استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید. این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی

700,000 تومان
ایزو 22000 استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی

استاندارد بين المللي غذا ( IFS)

700,000 تومان
از آنجا که در کشور اروپایی صنایع غدایی با پیاده سازی استاندارد مدیریت کیفیت   ISO 9001   بدون پیاده سازی HACCP  

درخواست گواهینامه FDA (سـازمان دارو و غـذای آمريكـا)

1,000,000 تومان
سازمان غذا و داروی آمریکا FDA) Food and Drug Administration) یکی از آژانس های وزارت بهداشت ، درمان و خدمات