پیاده سازی ISO 22000
1 شناسایی شرایط جاری و وضعیت موجود سازمان براساس استاندارد
2 تشکیل تیم ایمنی مواد غذایی: انتخاب راهبر تیم ایمنی مواد غذایی و تشكیل و توجیه تیم ایمنی مواد غذایی و تعیین مسئولیت های ایشان و دیگر اعضای پروژه
3 تدوین نظامنامه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
4 تدوین خط مشی ایمنی مواد غذای و تدوین اهداف سیستم ایمنی مواد غذایی
5 تدوین روش در جهت آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری که می تواند پیامدهایی بر تحقق محصول ایمن داشته
6 تعیین برنامه های پیش نیازیPRP و مراحل مقدماتی تجزیه و تحلیل خطر، ویژگی های فرآورده و تعیین مشخصات محصول نهایی
7 تهیه و تدوین برنامه C&D
8 استقراربرنامه HACCP ، به روز آوری اطلاعات اولیه و مستندات مرتبط با PRP ها و طرح HACCP ، طرح ریزی تصدیق و تدوین سیستم شناسایی و ردیابی
9 تصدیق، صحه گذاری و بهبود سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
10 تدوین نظامنامه سیستم ایمنی مواد غذایی
11 حضور مشاور در مرحله مميزي نهايي (Final-Audit) كه توسط شرکت گواهی دهنده (CB) انجام می شود و مشاور همكاري لازم را در اين زمينه با سازمان در جهت اخذ گواهینامه خواهد داشت.
12 برگزاری جلسه بازنگری مدیریت با همکاری مشاور و مدیریت ارشد
13 انجام یک نوبت ممیزی داخلی توسط مشاور با همکاری نماینده مدیریت بر روی سیستم طراحی شده و شناسایی مغایرت ها و عدم انطباق های احتمالی