نمایش یک نتیجه

Show sidebar
مكان گيرنده
Close

استاندارد ایزو اصول ایمنی غذا

700,000 تومان

اجرای SFBB به مصرف کننده اطمینان می دهد ، غذایی را که مصرف می کند سالم است و هیچ عاملی که باعث به خطر افتادن سلامت وی شود در غذایی که مصرف می کند وجود ندارد . اجرای این استاندارد ، واحد شما را به عنوان یک واحد پایبند اصول ایمنی غذا و دارای مسوولیت اجتماعی معرفی می نماید . طبیعی است این استاندارد ،اعتبار تجارت و فروش مطمئنی را به دنبال خواهد داشت .

SFBB یک استاندارد ساده و فراگیر برای ایمنی و سلامت مواد غذایی است. این استاندارد قابلیت کاربرد برای واحد ها زیر را دارد:

  • رستوران ها ، رستوران های هتل ها
  • آشپزخانه های صنعتی ، آشپزخانه سازمان های دولتی و خصوصی
  • کترینگ ها
  • اغذیه فروشی ها و فست فود ها Fast Foods
  • کافی شاپ ها
  • سوپر مارکت ها
  • و…

SFBB نیاز به پرداخت هزینه های سنگین برای اجرای شرایط بهداشتی ندارد یا به عبارتی دیگر حداقل شرایط را می پذیرد .سریع اجرا می شود و به سرعت قابل استفاده است .نیازی به مستندسازی ، تایپ و تکثیر مدارک و فرم ها ندارد.

مكان گيرنده
Close

استاندارد ایزو شرایط مطلوب زیرساختار

700,000 تومان

GMP مخفف Good Manufacturing Practice (شرایط خوب (مطلوب) زیرساختار) است که فونداسیون اصلی سیستم HACCP است. در واقع GMP پایه و اساس نظام‌های ایمنی مواد غذایی  است و اجرای این اصول سلامت محصول را طبق استانداردهای مورد نظر تامین می‌کند. اصول GMP عوامل کنترلی هستند که بر کل عملیات تولید و کنترل کیفیت تمرکز دارند و نه بر یک فرایند خاص.

وقتی صحبت از علوم و صنایع غذایی می‌شود، نخستین تصویری که در ذهن نقش می‌بندد کارخانه‌های صنایع غذایی هستند و اولین مسئله‌ای که مورد توجه قرار می‌گیرد شرایط موجود برای تضمین کیفیت، ایمنی و سلامت محصولات غذایی است و به تبع، به دنبال راهی برای محقق شدن این امر می‌گردیم. لازم به یادآوری است ایران از درخواست‌کنندگان عضویت در سازمان تجارت جهانی است، لذا باید نیازمندی‌های سازمان تجارت جهانی از مراحل اولیه آماده‌سازی، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی به کار گرفته شود. در این راستا بر آن شدیم تا باب موضوعی تحت ‌عنوان اصول اجرایی GMP در کارخانه‌های صنایع غذایی را بگشاییم تا بتوانیم اصول ایمنی و سلامت محصولات غذایی را از ریشه و پایه درست بنیان نهاده و بدین‌گونه علاوه بر دستیابی به ایمنی و سلامت محصولات غذایی با گام‌هایی استوار قدم در راه تجارت جهانی و صادرات نهیم تا بتوانیم جایگاه واقعی خود را در صنعت غذا پیدا کنیم.متاسفانه بسیاری از کارخانه‌های فعال در ایران بدون رعایت اصول یادشده ساخته شده و تعداد بسیاری نیز در حال ساخت است که اصول GMP در ساخت این کارخانه‌ها اصلا و یا تا حد زیادی رعایت نمی‌شود. این اصول در کارخانه‌های مختلف مثلا کارخانه‌های نوشابه‌سازی، صنایع لبنی و صنایع فراورده‌های گوشتی و… متفاوت است و باید توسط کارشناسان خبره در این‌گونه کارخانه‌ها پیاده و اجرا شوند.قبل از اجرای سیستم HACCP  و استقرار آن در کارخانه‌ و اخذ مدرک باید فونداسیون و پایه را بنا نهاد که GMP نام دارد

استاندارد بهداشت مواد غذایی
Close

استاندارد ایزو سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی

700,000 تومان

HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی است و یک سیستم بهداشتی در مدیریت کیفیت در صنایع غذایی محسوب می گردد. HACCP را می توان یک سیستم کنترلی و یکی از راه کارهای عملی در پیشبرد اهداف بهداشت مواد غذایی دانست که در طول زنجیره مواد غذایی (از تولید کننده اولیه تا مصرف کننده نهایی) دارای کاربرد بوده و یا استفاده از آن نسبت به کیفیت بهداشتی فرآیندهای غذایی اطمینان حاصل می گردد.

امتیازات سیستم HACCP علاوه بر تامین ایمنی مواد غذایی و سازگاری آن با سیستم مدیریت کیفیت نظیر سری استاندارد ISO9001 ، کمک به توسعه تجارت جهانی از طریق افزایش اعتماد به ایمنی مواد غذایی نیز می باشد. به کمک استقرار این سیستم از افت سطح کیفیت بهداشتی محصول به نحو برنامه ریزی شده و سیستماتیک جلوگیری به عمل می آید،به نحوی که فراورده های غذایی هیچ گونه خطری برای مصرف کننده به همراه نداشته باشد.

استقرار سیستم HACCP و مزایای آن

بطوركلی HACCP شامل هفت اصل اساسی و به شرح زیراست :

 1 – مشخص نمودن تمامی خطرات بالقوه ، تجزیه وتحلیل خطرات و تعیین اقدامات لازم به منظور پیشگیری .

2 – تعیین نقاط كنترل بحرانی ( CCP ) .

این نقاط شامل کلیه مراحلی از تولید ماده غذائی ، از ماده خام تا محصول نهائی وحتی هنگام فروش به مشتری است كه در آن خطراحتمالی می تواند كنترل یا حذف گردد. مانند پختن،سرد كردن،بسته بندی كردن و آزمایش سنجش فلزات سنگین. برای بیان ساده تر، نقاط كنترل بحرانی، نقاط یا مراحلی از فرایند است كه می توان با كنترل آنها ، آلودگی را حذف یا كنترل کرد.

 3 – تعیین حد یا حدود بحرانی برای هر CCP .

برای مثال، برای یك ماده غذائی پخته، این روشها ممكن است تلفیق حداقل دما و زمان مورد نیازبرای فرایند پختن باشد تا از حذف هر گونه عامل مضر اطمینان حاصل شود.

4 – برقراری سیستم پایش وكنترل برای هر CCP .

این روشها ممكن است شامل تعیین چگونگی و روش استفاده از دما و زمان برای پخت محصول باشد.

5 – انجام اقدامات اصلاحی درمواردی كه سیستم پایش مشخص كند كه CCP تحت كنترل نیست .

به عنوان مثال، فرایند مجدد یا معدوم كردن مواد غذائی ،در صورتیکه حداقل دمای لازم برای فرایند پخت اعمال نشده باشد.

6 – تعیین روشهایی به منظور تائید عملكرد كارای سیستم HACCP .

به عنوان مثال، شیوه هایی كه نشان دهنده كارائی دما و زمان ثبت شده، برای اطمینان از عملکرد مناسب واحد پخت باشد .مانند آزمایشات میكروبی.

7 – مستندسازی روشها وثبت و بایگانی مناسب برای اصول وكاربردآنها .

این واحد اطلاعات مكتوب از خطرات و روشهای كنترل آنها، پایش نیازهای ایمنی و اقدامات لازم انجام شده برای تصحیح مشكلات احتمالی را در برمی گیرد.

مكان گيرنده
Close

استاندارد ایزو عملیات کشاورزی مطلوب

700,000 تومان

گلوبال گپ یک بخش خصوصی است که استانداردهای داوطلبانه برای گواهی محصولات کشاورزی در سراسر دنیا انجام می دهد. هدف استقرار یک استاندارد واحد جهت دستیابی به GAP می باشد.

گلوبال گپ (یورپ گپ) چیست؟ چالش جهانی سازی بازارها در هیچ قسمتی بزرگتر از مواد اولیه غذائی نیست. گلوبال گپ (که عموما به نام یورپ گپ هم شناخته می شود) خود را بعنوان یک مرجع کلیدی برای عملیات کشاورزی خوب (GAP (Good Agriculture Practice در بازار جهانی شناسانده است. و برای این منظور از شناسایی و ترجمه نیازهای بازار و مشتری به تولیدات کشاورزی در کشورهای توسعه یافته استفاده کرده است. گلوبال گپ استانداردی است که پیش از مزرعه نیز فعال می باشد، یعنی این گواهی مواد ورودی به مزرعه همچون بذر و مواد دیگر و همچنین تمامی فعالیتهای کاری مزرعه تا خروج محصولات را پوشش می دهد. این گواهی یک نشان بین شرکتهای تجاری است و بنابراین برای مصرف کننده نهایی قابل رویت نمی باشد.گواهی گلوبال گپ توسط بیش از 100 شرکت مستقل صدور گواهی در بیش از 80 کشور دنیا صورت می پذیرد. دریافت این گواهی برای همه امکان پذیر است.گلوبال گپ شامل مجموعه مستندات کامل و اصولی می باشد. این مدارک و مستندات قوانین عمومی گلوبال گپ، نقاط کنترلی و معیارهای انطباقی این استاندارد جهانی است.

مكان گيرنده
Close

استاندارد ایزو فرایند پرتودهی

700,000 تومان

استاندارد  ISO 14470:2011

این استاندارد در23نوامبرسال2011 میلادی به وسیله سازمان ایزو منتشرشد.

فرایند پرتودهی با استفاده از اشعه یونیزه، برای دفع آفات محصولات کشاورزی و موادغذایی مورد استفاده قرار می گیرد، پرتودهی موادغذایی فرایندی است که برروی موادغذایی برای بهبود کیفیت صورت می گیرد، همچنین پرتودهی تنها برای موادغذایی که در شرایط GMP ( شرایط مطلوب تولید) هستند، کاربرد دارد.

لازم به ذکر است پرتودهی موادغذایی برای اهداف مختلف کاهش تعداد میکروارگانیسم ها و افزایش زمان ماندگاری محصول می باشد.

استاندارد ISO 14470 الزاماتی را برای شناسایی، اعتبارسنجی و کنترل فرایند پرتودهی معرفی می کند.

مزایای پیاده سازی این استاندارد عبارتنداز:

  • تهیه و ایجاد مستندات برای حمایت ازکنترل موادغذایی فراوری شده به وسیله پرتودهی
  • ارائه دستورالعمل هایی برای توافقات فنی بین مشتری و اپراتورهای پرتودهی
  • تهیه الزاماتی برای پرتودهی موادغذایی ( مطابق با استانداردهای جاری)
مكان گيرنده
Close

استاندارد ایزو کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها

700,000 تومان

استاندارد ISO 22002-2:2013 در 13فوریه سال 2013 میلادی توسط سازمان جهانی استاندارد منتشر گردید.

این استاندارد الزاماتی را جهت طراحی و پیاده سازی روش اجرایی هایی که به صورت پیش نیاز جهت کنترل بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کیترینگ ها معرفی می گردد.

همچنین می توان گفت استاندارد ISO 22002-2:2013 در تمامی سازمان هایی که در فراوری، آماده سازی، توزیع، حمل و نقل مواد غذایی دستی دارند، کاربرد دارد.

دامنه کاربرد این استاندارد در کترینگ های هواپیمایی، راه آهن، سالن های غذا خوری دانشگاه ها و مدارس، بیمارستان ها، هتل و کافی شاپ ها می باشد.

سلامت عذايي در كشاورزي يكي از منافع اصولي است كه سازمان ايزو در آخرين نسخه استانداردهاي خانواده ايزو 22000 براي مديريت سيستم هاي ايمني مواد غذايي به آن توجه داشته است. مزارع اولين حلقه اتصال در چرخه زنجيره تامين مواد غذايي هستند كه غذا را بر روي ميز آشپزخانه مي رساند و مشخصات فني جديد منتشر شده از سوي سازمان ايزو با شناسه  ISO/TS 22002-3 ، توسعه يافته است تا از اينكه كشاورزان بهترين اقدامات را براي حفظ محيط سالم بكار مي گيرند اطمينان حاصل نمايند و بخشي از كنترل ها بر روي مخاطرات ايمني غذا در چرخه هاي غذايي شكل گيرد.

 

استاندارد ایمنی مواد غذایی
Close

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی

700,000 تومان

ایزو 22000 استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی غذایی را دارد که شامل ارتباطات داخلی، مدیریت سیستم ، برنامه های پیش نیاز و اصول HACCP را مشخص می کند.

چه کسی می تواند از ایزو 22000 استفاده کند؟

ایزو 22000 اولین استانداردی است که همه قسمت های زنجیره تامین غذا می توانند استفاده کنند، از زمین کشاورزی تا چنگال غذاخوری”. این ایزو شامل تامین کنندگانی از محصولات و خدمات غیر غذایی مثل تمیز کاری، سازندگان تجهیزات و شرکت های حمل و نقل نیز می باشد. ایزو 22000 برای هر شرکتی در اندازه کوچک ، متوسط و بزرگ مناسب است حتی یک نانوایی با 10 کارگر باشید یا یک شرکت بسته بندی یا یک تولید کننده غذای بین المللی یا یک سوپرمارکت این ایزو مناسب است.

مزایا

نشان دادن تعهد- این ایزو به شما کمک می کند تا خطرات و ریسک های ایمنی غذایی را مدیریت کرده و با این جمعیت ارتباط برقرار کنید.

اعتماد سهامداران – اگر شرکای تجاری به شما اعتماد کنند، مشتریان و قانونگذاران نیز اعتماد می کنند.

یکپارچگی آسان-  این ایزو شکل مشابهی همانند استاندارد های دیگر دارد که شامل ایزو 9001 و ایزو 14001 می شود. بنابراین ادغام آن با استانداردهایی که هم اکنون با آن کار می کنید آسان است

ارائه دهنده گزینه های گوناگون: ایزو 22000 در زنجیره تامین غذای جهانی شناخته شده است. تولید کنندگان بزرگ مواد غذایی تمایل بسیاری به ایزو 22000 دارند.

صرفه جویی در زمان و پول- در این زمان بیشتر سازمان ها نیاز به استاندارد های غذایی بیشتری دارند. این مساله به این معنی است که بین استاندارد ها همپوشانی وجود دارد. و برای بدست آوردن آنها باید زمان و وقت بیشتری صرف کنید. ایزو 22000 ابزاری برای همسان سازی همه HACCP ها است.

ايزو 22000 مجموعه اي از مقررات است كه شركت ها با رعايت آنها مي توانند سيستم مديريت ایمنی مواد غذايي را در سازمان خود مستقر نمايند. اين سيستم مبتني بر روش هاي موجود 9001 ISO و HACCP , است،. در اين استاندارد تمامي مخاطره هايي كه احتمال وقوع آن در زنجيره ي توليد مواد غذايي وجود دارد ( مخاطرات مرتبط با فرآيند و يا تاسيسات و تجهيزات و…) شناسايي و ارزيابي شده و در نتيجه به راحتي توسط يك واحد فرآوري و يا ساير واحدها در طول زنجيره توليد تا عرضه قابل كنترل هستند.

مكان گيرنده
Close

استاندارد بین المللی غذا ( IFS)

700,000 تومان

از آنجا که در کشور اروپایی صنایع غدایی با پیاده سازی استاندارد مدیریت کیفیت   ISO 9001   بدون پیاده سازی HACCP   اجازه تبلیغ داشتن گواهینامه ISO 9001 خود را  ندارند  و چون استاندارد ایزو 15161  یک استاندارد راهنما بوده و گواهینامه اکرودیت ندارد و با توجه به نياز خريداران مواد غذايي در فروشگاهها به کسب اطلاع از نحوه تامين مواد اوليه و محصولات غذايي، دست اندرکاران فروش مواد غذايي در کشورهاي فرانسه و آلمان در هماهنگي با ديگر کشورهاي جهان اقدام به تدوين استاندارد بين المللي غذا ( International Food Standard ) نمودند. هدف استاندارد IFS  شفاف سازي در تمامي زنجيره تامين مواد غذايي و کاهش هزينه هاي مربوط به آن مي باشد .
اين استاندارد با تکيه بر سيستم مديريت کيفيت، HACCP ، مسئوليت مديريت در چارچوب الزامات مشتري، مديريت منابع و الزامات مربوط به تحقق محصول با تکيه بر اصول GMP ، ايمني فرآيند توليد غذا و نيز ايمني فرآورده غذايي را بر اساس اعتبار استاندارد اروپايي EN 45011 در دستور کار خود دارد .
در مميزي استاندارد جهاني غذا IFS  ، بر اساس يک سيستم نرم افزاري امتيازدهي ، رتبه سازمان در برآوردن الزامات استاندارد IFS مشخص شده و در صورت تاييد شدن، مدت زمان اعتبار گواهينامه IFS صادره و نيز تواتر زماني مميزي هاي مراقبتي آن بر پايه امتياز کسب شده توسط سازمان در هر مميزي، تعيين مي گردد .

مكان گيرنده
Close

درخواست نشان حلال

700,000 تومان

حلال عنوان مجموعه‌ای از نام نشان‌های تجاری است که بر محصولات غذایی درج می شود. این نام برگرفته از معنی غذای حلال است که در دین اسلام آمده است و اولین بار محصولات غذایی حلال در کشور مالزی بوجود آمده است. در چند سال اخیر این علامت تجاری غذایی بصورت یک علامت جهانی از طرف کشورهای اسلامی در دنیا معرفی شده‌است به‌ طوریکه در کشور های غیر اسلامی نیز از استقبال خوبی برخوردار شده است.
حوزه های محصولات حلال :  غذای حلال ، داروی حلال ، مواد بهداشتی حلال ، مواد آرایشی حلال ، توریسم و موسسات مالی حلال

در تدوین این استاندارد علاوه بر استفاده از قوانین فقهی شرع اسلام ، نظیر احکام حلیت ، صید و ذباحه و اصول فقهی مرتبط ، از قبیل اصاله الصحه و عدم تزکیه ، از نظرات صاحب نظران در این زمینه نیز استفاده شده است.هم چنین سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه ، در حد امکان بین این استاندارد و استانداردهای بین المللی و ملی سایر کشورهای اسلامی ، هماهنگی ایجاد می شود .هدف از تدوین این استاندارد ، تعیین الزامات و ویژگی های پایه برای انطباق مواد اولیه و فراورده های غذایی در هر محله از زنجیره غذایی با احکام و قوانین اسلام منطبق با الزامات مذهب مبین فقه جعفری علیه السلام است.