استاندارد ایمنی مواد غذایی

استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی

ایزو ۲۲۰۰۰ استانداردی است که شما را در مدیریت ایمنی مواد غذایی یاری می دهد. این استاندارد بین المللی ویژگی های سیستم مدیریت ایمنی غذایی را دارد که شامل ارتباطات داخلی، مدیریت سیستم ، برنامه های پیش نیاز و اصول HACCP را مشخص می کند.

چه کسی می تواند از ایزو ۲۲۰۰۰ استفاده کند؟

ایزو ۲۲۰۰۰ اولین استانداردی است که همه قسمت های زنجیره تامین غذا می توانند استفاده کنند، از زمین کشاورزی تا چنگال غذاخوری”. این ایزو شامل تامین کنندگانی از محصولات و خدمات غیر غذایی مثل تمیز کاری، سازندگان تجهیزات و شرکت های حمل و نقل نیز می باشد. ایزو ۲۲۰۰۰ برای هر شرکتی در اندازه کوچک ، متوسط و بزرگ مناسب است حتی یک نانوایی با ۱۰ کارگر باشید یا یک شرکت بسته بندی یا یک تولید کننده غذای بین المللی یا یک سوپرمارکت این ایزو مناسب است.

مزایا

نشان دادن تعهد- این ایزو به شما کمک می کند تا خطرات و ریسک های ایمنی غذایی را مدیریت کرده و با این جمعیت ارتباط برقرار کنید.

اعتماد سهامداران – اگر شرکای تجاری به شما اعتماد کنند، مشتریان و قانونگذاران نیز اعتماد می کنند.

یکپارچگی آسان-  این ایزو شکل مشابهی همانند استاندارد های دیگر دارد که شامل ایزو ۹۰۰۱ و ایزو ۱۴۰۰۱ می شود. بنابراین ادغام آن با استانداردهایی که هم اکنون با آن کار می کنید آسان است

ارائه دهنده گزینه های گوناگون: ایزو ۲۲۰۰۰ در زنجیره تامین غذای جهانی شناخته شده است. تولید کنندگان بزرگ مواد غذایی تمایل بسیاری به ایزو ۲۲۰۰۰ دارند.

صرفه جویی در زمان و پول- در این زمان بیشتر سازمان ها نیاز به استاندارد های غذایی بیشتری دارند. این مساله به این معنی است که بین استاندارد ها همپوشانی وجود دارد. و برای بدست آوردن آنها باید زمان و وقت بیشتری صرف کنید. ایزو ۲۲۰۰۰ ابزاری برای همسان سازی همه HACCP ها است.

ایزو ۲۲۰۰۰ مجموعه ای از مقررات است که شرکت ها با رعایت آنها می توانند سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در سازمان خود مستقر نمایند. این سیستم مبتنی بر روش های موجود ۹۰۰۱ ISO و HACCP , است،. در این استاندارد تمامی مخاطره هایی که احتمال وقوع آن در زنجیره ی تولید مواد غذایی وجود دارد ( مخاطرات مرتبط با فرآیند و یا تاسیسات و تجهیزات و…) شناسایی و ارزیابی شده و در نتیجه به راحتی توسط یک واحد فرآوری و یا سایر واحدها در طول زنجیره تولید تا عرضه قابل کنترل هستند.

در صورتی که نیاز به مشاوره و استقرار فیزیکی استاندارد ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی توسط کارشناسان ایزو مستر دارید می بایست از سربرگ فروش و خدمات گزینه مشاوره ویژه را انتخاب نمایید.

جهت اخذ گواهینامه ایزو بین المللی کشور یا AB مورد نظر خود را با کلیک بر روی هر کدام از گزینه های زیر انتخاب نمایید این مبالغ مربوط به سایز سازمان کوچک و متوسط میباشد در غیر این صورت با کارشناسان ما مشاوره نمایید.

دیدگاه ها:
حسین فروزنده در تاریخ سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ گفت:

درخواست دریافت استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰

    کارشناس ایزو 1 در تاریخ چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ گفت:

    باسلام شما می توانید به سایت isomaster.ir مراجعه فرماییدودر خواست خود را ثبت کنید.

    ناشناس در تاریخ یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ گفت:

    با سلام. در صورت تمایل لطفا شماره تلفن خود را اعلام فرمایید تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل شود/ با کمال احترام.

      کارشناس ایزو در تاریخ یکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ گفت:

      سلام
      کارشناس ایزو مستر
      ۰۲۱-۲۸۴۲۸۴ داخلی ۳
      ۰۹۳۹۳۱۱۵۶۶۰ شماره شرکتی

استاندارد ایزو مدیریت خدمات IT | اخذ ایزو | مشاور ایزو در تاریخ پنج شنبه ۰۳ تیر ۱۳۹۵ گفت:

[…] کسب و کار می باشد. هم راستا با دیگر استانداردهای مدیریت ISO 22000  با دیگر استانداردهای امروزی سیستم های مدیریت کیفیت […]

درخواست های ثبت شده

سبد خرید خالی است

عضویت در خبرنامه سایت

ایمیل خود را وارد و کلید اینتر را فشار دهید
آموزش مجازی

 

شناسه ملی اینترنتی

 

راهنمای مسافرت، مهاجرت، بورس تحصیلی