آکادمی ایزو مستر, استاندارد مربوط به کسب و کار شما

استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016

استاندارد منسوجات بخش اول:

در این استاندارد کلیه مراحل زیر با الگوی اصلی و روش کار به صورت تخصصی ارائه شده که به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

استخراج مواد nonylphenol ethoxylates and octylphenol ethoxylates در این استاندارد به روش HPLC-MS بوده، که با استفاده از مایع کروماتوگراف LC به همراه طیف سنجی جرم MS برای شناسایی ALKYPHENOL بوده است.

 

Related Posts

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *