آکادمی ایزو مستر, استاندارد مربوط به کسب و کار شما

استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016

استاندارد منسوجات بخش اول:

در این استاندارد کلیه مراحل زیر با الگوی اصلی و روش کار به صورت تخصصی ارائه شده که به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

استخراج مواد nonylphenol ethoxylates and octylphenol ethoxylates در این استاندارد به روش HPLC-MS بوده، که با استفاده از مایع کروماتوگراف LC به همراه طیف سنجی جرم MS برای شناسایی ALKYPHENOL بوده است.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *