استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016

استاندارد منسوجات بخش اول:

در این استاندارد کلیه مراحل زیر با الگوی اصلی و روش کار به صورت تخصصی ارائه شده که به صورت خلاصه به شرح زیر می باشد:

استخراج مواد nonylphenol ethoxylates and octylphenol ethoxylates در این استاندارد به روش HPLC-MS بوده، که با استفاده از مایع کروماتوگراف LC به همراه طیف سنجی جرم MS برای شناسایی ALKYPHENOL بوده است.

 

در صورتی که نیاز به مشاوره و استقرار فیزیکی استاندارد منسوجات ISO18254-1:2016 توسط کارشناسان ایزو مستر دارید می بایست از سربرگ فروش و خدمات گزینه مشاوره ویژه را انتخاب نمایید.

جهت اخذ گواهینامه ایزو بین المللی کشور یا AB مورد نظر خود را با کلیک بر روی هر کدام از گزینه های زیر انتخاب نمایید این مبالغ مربوط به سایز سازمان کوچک و متوسط میباشد در غیر این صورت با کارشناسان ما مشاوره نمایید.

برچسب ها:
دیدگاه ها:

درخواست های ثبت شده

سبد خرید خالی است

عضویت در خبرنامه سایت

ایمیل خود را وارد و کلید اینتر را فشار دهید
آموزش مجازی

 

شناسه ملی اینترنتی

 

راهنمای مسافرت، مهاجرت، بورس تحصیلی